VARMEPUMPE

 

Opsætning af varmepumpe i Roskilde og omegn

VARMEPUMPE

Spar penge på energiregningen med varmepumpe i dit hjem i Roskilde

Overvejer du montering af varmepumpe i din bolig i Roskilde eller andet sted på Sjælland? Det er en rigtig god idé, da en varmepumpe reducerer dine energiomkostninger og bidrager til en grøn omstilling. Og får du os hos Ravns VVS til VVS-opgaven, er du sikker på ordentligt arbejde. Vi er specialister i varmepumper og sørger for, at du får den type varmepumpe, der passer til dit hjem. Du skal blot glæde dig til den lave varmeregning.

VE-installatør til opsætning af varmepumper i Roskilde

Vi er certificeret VE-installatør. Du er derfor garanteret en installation, der er udført af en virksomhed, der er specialiseret inden for montering og installation af små vedvarende energianlæg – også kaldt VE-anlæg. Ud over det kan du søge om tilskud efter opsætningen på op til 19.000 kroner. Med Ravns VVS får du derfor specialiseret arbejdskraft og mulighed for tilskud til opsætning af varmepumpe.

Varmepumper siden 2015

I mere end 7 år har Ravns VVS opsat og serviceret varmepumper. Du får derfor erfaring med opsætning af alle typer varmepumper som luft-vand-varmepumper og jordvarmepumper. Ud over det tilbyder vi også servicering af din eksisterende varmepumpe.

 

 

Varmepumper i Roskilde

Varmepumper siden 2015

Ravns VVS har opsat og serviceret varmepumper i mere end 7 år, og vi har stor erfaring med alle typer varmepumper, både luft-vand-varmepumpe og jordvarmepumpe. Vi servicerer også gerne din eksisterende varmepumpe.

HØJT SERVICENIVEAU

Du er centrum for vores arbejde. Derfor kan du være tryg ved processen hos os. Det får du gennem kvalitetsbevidst kundeservice, uforpligtende tilbud og åben og ærlig kommunikation.

STOR FAGLIG VIDEN

+20 års erfaring fra branchen gør, at du får løsningerne til alle dine VVS-relaterede problemer – og bekymringer.

EFFEKTIVE OG FLEKSIBLE:

Skulle opgaven helst være løst i går? Det kan vi ikke klare, til gengæld er vi hurtige, grundige og tilpasser processen til dit behov.

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

Billeder og videoer fra vores projekter

Anmeldelser

Seneste nyt fra os

 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Få en uforpligtende energiberegning af dit hjem og målrettet og korrekt opsætning af varmepumpe i Roskilde og resten af Sjælland? Kontakt os i dag, og lad os tage en uforpligtende samtale.

 

Varmepumper i Roskilde

Kontakt os i dag ved at udfylde vores kontaktformular, eller du kan alternativt ringe til os for at få en snak.