GASFYR

 

Et hjem med gasfyr Roskilde. Vi installerer, servicerer og reparerer

GASFYR

Installering, servicering og reparation i høj kvalitet af gasfyr i Roskilde

Gasfyr er en almindelig opvarmningstype, der findes i mange ældre boliger. Men det findes også i nyere boliger, da gasfyret fylder langt mindre end andre typer fyr. Uanset om det er servicering eller montering, får du med Ravns VVS høj kvalitet. Vi tilbyder vores arbejdskraft og ekspertise på hele Sjælland – så har du et ønske om at få installeret et nyt gasfyr eller få udskiftet det gamle i Roskilde, Ringsted eller omegn, er vi det rigtige valg til opgaven.

Professionel rådgivning

En af vores vigtigste opgaver er brugbar rådgivning, både så du kender dine muligheder, men også så du får en faglig vurdering af den bedste løsning til dit gasfyr. Med Ravns VVS får du både vores store faglige viden, men også et højt serviceniveau. For dig betyder det en simpel proces, hvor du får den indsigt, du ønsker, men ellers sørger vi for, at dit gasfyr er sikkert og funktionelt.

Servicering af gasfyr i Roskilde og resten af Sjælland

Hos Ravns VVS får du service i alt med gasfyr. Der er lige fra tæthedskontrol af gasinstallationen, rensning og kontrol af brænder, veksler og aftræk, kontrol af diverse gastryk samt eventuel justering, kontrol af husregulator, sikkerhedsfunktioner, termostater, vandsiden (ekspansionsbeholder og zoneventil), snavssamler, hvis der er afspærringshaner på begge sider – og afslutning med energitest og helhedsvurdering af anlægget.

Gasfyr i Roskilde

Gasfyr på Sjælland

Med Ravns VVS får du både vores store faglige viden, men også et højt serviceniveau. For dig betyder det en simpel proces, hvor du får den indsigt, du ønsker, men ellers sørger vi for at dit gasfyr er sikkert og funktionelt.

Vi tilbyder vores arbejdskraft og ekspertise på hele Sjælland, så har du et ønske om at få installeret et nyt gasfyr eller få udskiftet det gamle i Roskilde, Ringsted eller omegn, så er vi det rigtige valg til opgaven. Det gælder naturligvis også, hvis du er i tvivl om, om det kræver en reparation eller udskiftning. Du får vores rådgivning, men også et uforpligtende tilbud på dine muligheder.

HØJT SERVICENIVEAU

Du er centrum for vores arbejde. Derfor kan du være tryg ved processen hos os. Det får du gennem kvalitetsbevidst kundeservice, uforpligtende tilbud og åben og ærlig kommunikation.

STOR FAGLIG VIDEN

+20 års erfaring fra branchen gør, at du får løsningerne til alle dine VVS-relaterede problemer – og bekymringer.

EFFEKTIVE OG FLEKSIBLE:

Skulle opgaven helst være løst i går? Det kan vi ikke klare, til gengæld er vi hurtige, grundige og tilpasser processen til dit behov.

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

Billeder og videoer fra vores projekter

Anmeldelser

Seneste nyt fra os

 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skal du have en fagperson til at installere eller servicere dit gasfyr i Roskilde? Det er en VVS-opgave for os. Kontakt os og fortæl, hvordan vi kan hjælpe dig.

Gasfyr Roskilde.

Kontakt os i dag ved at udfylde vores kontaktformular, eller du kan alternativt ringe til os for at få en snak.