OLIETANKE

 

Effektiv opsætning af nye olietanke i Roskilde – både nedgravede og fritstående

OLIETANKE

Minimer sundhedsrisiko og spar penge ved udskiftning af olietank i Roskilde

Har du en ældre olietank liggende eller stående, kan der være flere årsager til, at den trænger til udskiftning. Måske er datoen overskredet, hvilket gør den ulovlig, da en ældre eller beskadiget olietank kan forårsage alvorlige miljøproblemer og sundhedsrisici. Det kan føre til store omkostninger, hvis olien siver ud og forårsager skader på dit hjem eller din ejendom. Det giver derfor god mening at opsætte en ny olietank, hvilket ovenikøbet også giver dig en forbedring af din varmeøkonomi ved at minimere tab og forbedre oliens effektivitet.

Få sikker og effektiv udskiftning af din olietank i Roskilde og resten af Sjælland

Med en ny tank, der er opsat korrekt, er du sikker på, at olien opbevares sikkert og miljøvenligt. Lad derfor os hos Ravns VVS stå for forløbet. Til fjernelse af den gamle anbefaler vi vores samarbejdspartner Fensmark miljø, så den gamle olietank bliver sløjfet og afskaffet på korrekt vis. Det giver os de bedste betingelser for at lægge den nye ned. Til indsættelse af den nye olietank tilbyder vi en effektiv og fleksibel løsning, vi passer ind i din hverdag.

Olietanke i Roskilde

En løsning, der virker: Sikker og effektiv udskiftning af olietank

En ældre eller beskadiget olietank kan forårsage alvorlige miljøproblemer og sundhedsrisici, og så kan det føre til store omkostninger, hvis olien siver ud og forårsager skader på dit hjem eller din ejendom.

Det undgår du med vores ekspertise til udskiftning af tanken. For med en ny tank, der er opsat korrekt, er du sikker på, at olien opbevares sikkert og miljøvenligt. Derudover kan en ny tank også forbedre din varmeøkonomi ved at minimere tab og forbedre oliens effektivitet.

HØJT SERVICENIVEAU

Du er centrum for vores arbejde. Derfor kan du være tryg ved processen hos os. Det får du gennem kvalitetsbevidst kundeservice, uforpligtende tilbud og åben og ærlig kommunikation.

STOR FAGLIG VIDEN

+20 års erfaring fra branchen gør, at du får løsningerne til alle dine VVS-relaterede problemer – og bekymringer.

EFFEKTIVE OG FLEKSIBLE:

Skulle opgaven helst være løst i går? Det kan vi ikke klare, til gengæld er vi hurtige, grundige og tilpasser processen til dit behov.

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

Billeder og videoer fra vores projekter

Anmeldelser

Seneste nyt fra os

 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vil du have Ravns VVS til at stå for udskiftning af olietank i Roskilde eller andet sted på Sjælland? Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

UdskiftOlietanke i Roskilde

Kontakt os i dag ved at udfylde vores kontaktformular, eller du kan alternativt ringe til os for at få en snak.