top of page

HÅNDVÆRKERFRADRAG

Træk din regning fra i skat

 

Det er muligt at opnå fradrag på arbejdslønnen i forbindelse med håndværkerarbejde udført på din helårsbolig, sommer- eller fritidsbolig. Det betyder en kontant besparelse på din håndværkerregning , på alle timerne inkl moms.

 

Pengene tilbage i din lomme

Arbejder i forbindelse med reparationer, udskiftninger og installationer, som du bestiller hos os RAVNS VVS, betyder dermed at pengene kommer tilbage i din lomme igen 2016. Alt, du skal gøre, er at trække beløbet til arbejdsløn fra som servicefradrag på din selvangivelse for 2015.

Du kan få fradrag for arbejdsløn op til 15.000 kr. inkl. moms om året, for hver voksen person i husstand. Det vil sige, at du og din familie kan opnå hele 45.000 kr. i fradrag, hvis I eksempelvis er to forældre og et hjemmeboende barn over 18 år.

 

Hvor meget får jeg tilbage?

Servicefradraget har samme værdi for dig som for eksempel dit fagforeningsfradrag eller kørselsfradrag. I en gennemsnitskommune er værdien cirka en tredjedel. Så hvis du kan skrive 15.000 kr. på din selvangivelse som servicefradrag, vil du få cirka 5.000 kr. tilbage i skat.

bottom of page